Medlemsskap

Länsklubbarna har hand om hundaktiviteter inom ett speciellt geografiskt område (i stort sett de olika länen) och är inte rasbundna. När du tecknar medlemskap blir du automatiskt medlem i den länsklubb till vars område du hör. En länsklubb ordnar kurser, studiecirklar och andra aktiviteter inom sitt län för ett bredare hundkunnande och arrangerar varje år en eller två utställningar öppna för alla raser.

Medlemskapet löper ett år från inbetalningsdatum. Som medlem får du tidningen Hundsport, Sveriges största tidning för hundintresserade (värde 440:-) tio gånger per år, varav två dubbelnummer. Där hittar du som hundägare massor av nyttig, intressant och underhållande läsning.

Du får rätt att delta på länsklubbarnas utställningar och lydnadsprov och möjlighet att vara med på kurser, föreläsningar och andra aktiviteter. Dessutom tryggheten att ha tillgång till fri rådgivning i alla slags hundfrågor - från allmänna skötselråd till juridiska problem.

Som medlem köper du våra klubbartiklar, exklusiva kvalitetsprodukter speciellt framtagna för SKK, till 20% lägre pris. Du får även rabatter på hundförsäkringar, bensin, resor, hotell, lån, entréavgifter till våra utställningar samt på hundböcker och videofilmer.

Om flera personer i samma hushåll vill vara medlemmar räcker det att en person är huvudmedlem. De övriga kan teckna familjemedlemskap till en lägre avgift och har då samma rättigheter som huvudmedlem, men får inte Hundsport.

Medlemskap i din länsklubb ger dig:
o Tidningen Hundsport tio gånger per år
o Fri rådgivning i hundfrågor, även juridiska
o Möjlighet att delta i länsklubbarnas utställningar, lydnadsprov och kurser
o Rabatter på entréavgifter och klubbartiklar
o Rabatter hos Agria, Wasa Kredit, Silja Line, Trust och Preem.

För att bli medlem, klicka på bannern nedan!


© 2007 Jämtland Härjedalens KennelKlubb / Artmaster's Design